ANNABELL

ANNABELL

Sukýnka ANNABELL (barva je nejlépe vystižena na fotografii látky od výrobce) je ušita ze 100% viskózy EcoVero, kde převažuje okrová barva. Je ušita z několika dílů, v konečném efektu je cca půlkolová. Při chůzi se nádherně vlní, lehký vánek ji rozvlní okolo vašich boků…..

Látka je prodyšná a má lehce chladivý efekt, takže obstojí i v teplém počasí nebo přetopeném interiéru.

V pase je všitá do vyššího pružného lemu ve stejném barevném tónu, který je pohodlný a navíc i stahuje bříško a opticky zužuje.
Sukýnka všitá do pružného pasu je přesně ten kousek, po kterém mnoho Žen stále častěji sahá. Uvolněnost i v elegantní kombinaci docílíte doplněním o jednoduché tričko nebo top a výrazný šperk, slavnostnější sako, bomber nebo džísku, baleríny, kožené tenisky, elegantní sandály…. Podle fotografií v archivu na https://www.lenuska.cz/spokojene-zakaznice/ a nebo na https://www.lenuska.cz/archiv/ se můžete nechat inspirovat co si obléct na exotické dovolené, na chalupě, do práce anebo i doma.
Během chvilky ji můžete mít buď rovně splývavou nebo s jemným zvlněním dole tak, jak vidíte na fotografiích. Můžete si pohrát a mít např.
– pravou stranu kratší a levou splývavou až po zem – to když chcete třeba ukázat vaše krásné boty,  a nebo kotníky pro muže s fantazií 😊
– nebo přední díl nařasený a zadní rovně splývavý – někdy je výhodnější nemít sukýnku až po zem, když potřebujeme obě ruce a nemůžeme si ji do schodů přidržovat,
– nebo ji můžeme podvázat celou dokola – to když prší a nechcete sbírat všechnu vodu na ulici…
Samy jistě přijdete na variaci, která vám nejvíce vyhovují.

Podle počtu sukýnek, které jsem za poslední roky ušila a k jejímuž střihu mě inspiroval šatník císařovny Sisy (ta jak známo zvládala v dlouhých sukních dlouhé procházky i horské túry), jsem sukýnky v tomto střihu propracovala v nadčasový kousek.

Sukýnka má dvě praktické boční kapsy.
 
Velikost:
– obvod v místě, kde budete sukýnku nosit byste měly mít cca 68 – 100cm (pas, boky,… viz návod na změření na https://www.lenuska.cz/obchodni-podminky/
celková boční délka sukně včetně pružného lemu je cca 101-103 cm (délku mohu upravit).

Prát můžete v pračce na 30 °C, žehlete na stupeň bavlna. Vzhledem k jemnosti látky je doporučeno ždímat na nižší otáčky – šetrnějším zacházením prodloužíte její životnost. Nechejte schnout na vzduchu.

Cena: 2 390 Kč

Zasílám nejraději Balíkovnou, nebo Zásilkovnou.

K odeslání ihned 😊

 

Vzor pro tuto látku (limitovná edice) reprezentuje francouzskou eleganci. Vznikl ve francouzském Atelieru Brunette. Designérka Annabelle Kumar navrhuje nadčasové vzory, které nepodléhají trendům, navíc používá svou vlastní, harmonickou paletu barev, ze které při navrhování vždycky vychází. Její látky proto vzájemně barevně ladí, a pokud je Annabellina paleta váš šálek kávy, máte záruku, že si u ní vždycky vyberete.

Vzor Shade vychází z palmových listů. Zblízka vypadá, jako by byl tvořen náhodnými geometrickými tvary, ale stačí se podívat trochu s odstupem – a najednou jako byste se dívali do koruny husté palmy, ve které světlo a stín malují obrazy jako z galerie abstraktního umění.

Příroda vám bude vděčná

EcoVero je ekologická příbuzná viskózy. Jedná se o obchodní značku, která patří firmě Lenzing. Smí se tak označovat pouze viskóza vyrobená podle přísného standardu udržitelnosti. Výchozím materiálem je dřevo z lesů spravovaných podle zásad udržitelného lesního hospodářství. Při samotném procesu výroby od zpracování dřeva až po hotové vlákno se dbá na co nejmenší dopady na životní prostředí. Spotřebou vody, chemikálií a celkovou uhlíkovou stopou je viskóza EcoVero v současnosti nejšetrnější textilní materiál, který předčí i ostatní ekologické viskózy jako je modal a lyocell. A navíc je samozřejmě plně recyklovatelná!

      

A takto vypadá sukýnka na mně 😊