Amélie Lila

Amélie Lila

Tato lněná fialovo šedá sukýnka Amélie (barva je nejlépe vystižena na úvodním obrázku) je ušitá z 8 dílů ve tvaru okvětních lístků, s bočními kapsami.  Není podvazovací. Při chůzi se nádherně vlní okolo těla a vytváří krásnou ženskou siluetu. Stačí lehký vánek a vznáší se okolo vás 😊

V pase je sukýnka všitá do vyššího pružného lemu v barevném tónu. Pas je pohodlný a navíc i stahuje bříško a opticky zužuje. Je vhodná pro obvod cca 6595 cm, boční délka je cca 104 – 105 cm. Látku před stříháním důkladně napařím, takže určitě nezmění po vyprání délku.

Sukýnka je ušitá z lehkého lnu s bavlnou (35% bavlna, 65% len), Je mírně splývavá. Měkké plátno je utkáno z osvědčené směsi dvou oblíbených přírodních materiálů a hodí se všude tam, kde se používá len.

Barevný len s bavlnou můžete prát na 40 °C a žehlit na stupeň pro bavlnu, můžete i napařovat. Lze sušit v sušičce, je ale doporučen kratší, šetrný program. Nesušte na sluníčku, barva by mohla vyblednout.

Toto plátno ze směsi lnu a bavlny je vzhledově podobné čistému lnu a má i téměř stejné vlastnosti. Je o něco matnější, ve vazbě jsou drobné nopky, látka je měkčí a lehčí.

Látka je pevná, hladká, prodyšná a příjemná na omak.

Cena je 2.190 Kč.

Délku lze zkrátit, ale ne o moc, protože by zanikl tvar jednotlivých dílů a celé sukýnky vůbec.

Zasílám nejraději Balíkovnou, nebo Zásilkovnou.

K odeslání ihned 😊

   

A takto vypadá sukýnka na mně 😊